Oelala! Kaviaar & Champagne

Je partner verrassen? Een date binnenhengelen? Ach, het is zo simpel. Het enige wat je nodig hebt is een fles bubbels en wat kaviaar. Oh amore!

Goed voor de potentie
Over bubbels en kaviaar gesproken: zoals Champagne alleen Champagne mag heten als het uit de Champagne komt, is kaviaar pas het echte werk als het de onbevruchte eitjes van de steur betreft. De rest? Viseitjes. Ook die kunnen, hoewel ze de juiste titel ontberen, verrassend lekker zijn. Perziërs waren al dol op kaviaar, vooral omdat ze geloofden dat het zwarte goud hun potentie zou verhogen…

Sensationele smaakexplosie
De perfecte kaviaar is alsof je tong door de zee gekust wordt. Die licht zilte smaak… oh hemels! Kaviaar eet je het best zo puur mogelijk. Leg een klein schepje (van een paarlemoeren lepeltje, dat geeft geen smaak af) op de muis van je gebalde vuist en druk de kaviaar langzaam met je tong tegen je gehemelte. Op deze manier ontploffen de balletjes als het ware in je mond en ontstaat er een sensationele smaakexplosie. De ideale structuur hebben eitjes die een beetje hard zijn, maar ook gemakkelijk breken als je ze tegen je gehemelte aandrukt. En net als bij wijn geldt: de variëteit is enorm en de smaaksensatie ook. Wil je meer weten over kaviaar en welk type het beste bij welke Champagne past? Bij www.bubblesandwines.com kun je een Champagne & kaviaar proeverij volgen. Geloof me: lekkerder dan dit wordt het niet!

 

 

Meer drink, eet en reistips? Volg me gerust!

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *