Kroket liefhebbers opgelet! We kunnen er lang en kort over zijn. Maar als je van kroketten houdt, weten wij waar je wezen moet. Bij wildekroketten.nl maken vader Ad en zoon Steven Poppelaars kroketten als culinaire parels. Zeker, je vindt de oer-Hollandse rundvleeskroket en de vers gepelde garnalenkroket op de kaart. Maar daar begint het avontuur pas. Want boomchickawawa, de smaakbelevingen die je in een kroket kunt stoppen zijn oneindig! Dus maken ze kroketten van biologische waterbuffel uit Drenthe met cashew/munt chutney, kroketten van verse Zeeuwse mosselen met zeekraal mayo tot Thaise gambakroketten met gin/grapefruit mayo en zelfs, ja zelfs chocoladekroketjes van Peruaanse chocolade met chilipeper, gepaneerd met koekjeskruim. Daarbij: zelfgemaakte semifreddo, Italiaans half bevroren ijs op basis van een sabayon met frambozen, sinaasappelsap, Cointreau en Marsala. En dat is gekmakend lekker!

De combinatie van dat warme, sterke chocoladesmaakje met dat pepertje en de koude ijssaus: waanzinnig!

Meer lezen over Marsala? Check: http://winerebel.nl/2018/05/09/mmmarsala/

Meer drink, eet en reistips? Volg me gerust!