Hi! Welkom bij winerebel!

Winerebel is het wijnblog van mij, Sharon Jacky van Lokhorst. Jaren geleden startte ik het succesvolle wijnmagazine WINELIFE. Een geprint magazine voor wijnliefhebbers. Tien jaar later is het onder andere vleugels verder gegaan.

Ik ben betrokken bij verschillende wijnboeken en schrijf over wijn, eten en reizen voor diverse on- en offline magazines (voorbeelden hiervan vind je hier). Ik blend af en toe een eigen wijn, stamp druiven tot port (echt waar, je leest het hier!), maak wijnkaarten in opdracht van restaurants en reis de wereld rond op zoek naar mooie verhalen. Voor diverse wijnproducenten, tijdschriften en platforms.

Wil je dat ik voor jou schrijf? Over wijn of andere dranken? Over eten, restaurants en reizen? Of wil je proefflessen opsturen? Een uitnodiging sturen of anderszins?

Ik hoor het graag! [sharonvanminden@hotmail.com]
Alvast bedankt voor de interesse!

winerebel ruikt aan wijnglas
Wijnproeven is serious business. Maar vooral ook heel erg leerzaam en leuk!
winerebel in wijngaard met champagne
Meer drink, eet en reistips? Volg me gerust!